Det professionelle fundament har jeg skabt med en bachelor i kommunikation fra Danmarks Medie- og Journalisthøjskole, men jeg har allerede arbejdet på flere niveauer med kommunikation. Jeg prøver at forny mig på mange felter for at opnå den erfaring der skal til at arbejde professionelt med formidling.
Min hidtil bedste kommunikationserfaring er, at kendskabet til forretningen og arbejdsprocesserne hele vejen rundt giver et solidt udgangspunkt for at kunne skabe resultater.

Min uddannelse


Under min uddannelse prøvede jeg sideløbende at blive en endnu dygtigere kommunikatør med blandt andet studiejob hos AC Børnehjælps kommunikationsafdeling, og senere hos A/S Mortalin. Jeg mener, at den praktiske erfaring er vigtig for min læring, og her fik jeg blandt andet mulighed for at forbedre mine journalistiske skrivekompetencer og mine færdigheder med programmering af hjemmesider.
Jeg har arbejdet med marketing og kommunikation gennem flere jobs, og branchen tiltaler mig. Jeg er derfor bevidst om, at jeg har fundet mit rette element.

Min erfaring

Jeg synes det er spændende at skabe og formidle interessante historier, derfor var jeg også glad for at arbejde som Marketing & Web koordinator for Nordic Rentals A/S i Løsning.
Jeg var bl.a. ansvarlig for forskellige eksterne kommunikationsaktiviteter, såsom vedligeholdelse af hjemmeside, nyhedsskrivning, pressemeddelelser og Facebook.
I samarbejde med direktionen havde jeg en rådgivende funktion med kommunikationsstrategiske opgaver, og kom blandt andet med idéer og initiativer til markedsføring og kommunikationen med forskellige interessenter.
Hos Nordic Rentals var jeg en strateg og idémager, der samtidig praktiserede idéerne.

Min største læring

Jeg har lært at respektere arbejdets processor, idéen, researchen og deadlines. Men min største læring har dog været, hvor vigtigt det er at kende virksomheden. Det at kunne forstå forretningen, herunder mission, vision, værdier og ikke mindst kulturen, er for mig et grundvilkår for at kunne bidrage produktivt til virksomhedens kommunikation. Her jeg ser mig selv stærk, og mener at jeg med mine erfaringer og mit fokus har en god tilgang til effektivt at styrke virksomhedens kommunikation.
Det er nogle erfaringer, jeg vil elske at kunne tage med mig til en fremtidig arbejdsgiver.

Jeg tror ikke på quick-fixes når det handler om kommunikation, jeg mener, det er et valg man kan tage. Kommunikation skal forarbejdes, analyseres, formidles og måles, og det er netop det, jeg brænder for. Derfor forventer jeg også noget af en kommende arbejdsgiver.

Privat


Når jeg er hjemme, deler jeg livet sammen med min kone Lenette og vores datter Maluna. Det er vigtigt for mig at tanke op til hverdagens udfordringer, og derfor kobler jeg fra og er nærværende, når jeg har fri. Det giver mig blandt andet tid til at dyrke andre forskellige interesser.

>